Nick Vanhoydonck naar de overwinning in Azelhof

Nick Vanhoydonck naar de overwinning in Azelhof

Gisteren werd er in het Azelhof op twee verschillende pistes gesprongen. De hoofdrubriek van de dag was een 1m10 rubriek die in twee fases verreden werd. De winst ging naar Nick Vanhoydonck. 

Vanhoydonck sprong een foutloze ronde met Donder van de Grotewinning onder het zadel. Het duo klokte af in 25,16 seconden. Hiermee bleven ze Lore Joly en Calvaro Z voor die op de tweede plaats eindigden. Ook zij hielden de nul op het scorebord en finishten in 25,87 seconden. Kyana Vranken en Kostya eindigden op de derde plaats. 

Mathias Foelen (Balisto van Difra) en Jan Janssens (Jezuiet van de Kwade Heyde) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

1m00

In de 1-rubriek ging de winst naar Caroline van Rossum en Qualinka F Van Het Joxschot. Ze sprongen een foutloze ronde in 27,92 seconden. Fleur Vlockaerts nam zowel de tweede als de derde plaats voor haar rekening. Voor de tweede plaats rekende ze op Gerty, voor de derde plaats haalde ze Davino van stal. 

Lore Joly (Calvaro Z) en Anke Huybrechts (Oika Joy) vervolledigden de top vijf.

90 cm

In de 90 cm was de overwinning voor Pieter)Jan Anthonissen en Quanto. Zij sprongen een nulronde in 24,73 seconden. François van Uytsel en Falouche namen de tweede plaats voor hun rekening, Alexander Monsieur en Bora Pcm Levista volgden op drie.