Nathalie Willems gaat winnen in Opglabbeek

Nathalie Willems gaat winnen in Opglabbeek

Afgelopen weekend  besloot Nathalie Willems de eerste Animo cup op het Sentower Park met winst. Willems won de 1.25m rubriek met onder het zadel de 9-jarige Cabirose (Numero Uno). Het paar bleef ruim twee seconden voor op Daisy Bruyninx met Jericho van Janelke (Bufero vh Panishof). 

Het podium in deze 1.25m rubriek werd afgewerkt door Inge Heijnen met de Quality Time-merrie, Fantasy. Net buiten het podium volgden Sus Dirickx met onder het zadel Juju uit de Melle (Der Senaat 111) op vier en Cedric Gysbrechts met Ventoux van 't Schanshof Z (Verdi) op vijf.

De 1.15m winst kwam op naam van Cassy Depresseux met Carla d'au Cerfs (Cicero Z). Het paar werd op de hielen gezeten door Nette Clerckx met Cataluna Vdh Z (Crown Z). Inge Heijnen strandde opnieuw op het podium met Fantasy.

In de 1.05m ochtendproef hield Kelly Vaes de concurrentie achter zich. Samen met Gytha (Griseldi) hield Vaes als enige de chrono onder de 25 seconden. Tom Moris volgde op de tweede plaats met de 13-jarige Brenda. Het podium werd afgewerkt door Robby Kemps met onder het zadel Chandirah.

Alle resultaten