Nadège Taveirne scoort in Grote Prijs New Flandria Ranch

Nadège Taveirne scoort in Grote Prijs New Flandria Ranch

Afgelopen weekend verzamelden de regionale springruiters zich opnieuw op de New Flandria Ranch in Torhout. In de 1.30m Grote Prijs werd de strijd beslist na een herkansing tussen vijf combinaties. Nadege Taveirne snelde daarbij naar de eindzege met Honneur DS (Chatman).

Het paar hield als enige de chrono onder de 38 seconden. Met ongeveer een seconde verschil volgde Maxim Godecharle op de tweede plaats in het zadel van Figaro d'Orange Z (Golden Hawk). De springruiter uit Aalter bleef op zijn beurt voor op Tom Verduyn met Lyon van hof ter Boone (Calvaro Z).

De combinatie werd opgevolgd door Louise Losfeld met Iowa van het Polderhof op vier en Maxim Godecharle met Una van het Lindenhof Z op vijf.

In de 1.20m rubriek schreef Albert Bruyneel de eindzege op zijnaam. Samen met Souplesse was de springruiter ruim acht seconden sneller  dan Chloé Van de Walle met Famous One Van Schore. Tom Camerlynck vervolledigde de top drie met Mystiek.

Nicolas Lambrecht hield de concurrentie achter zich in de 1.10m proef. In het zadel van Winsley verwees Lambrecht Yana Denolf met Darcouffa naar de tweede plaats voor Angelique Servaege met Jessie v. Maarle.


Uitslag