Nadège Janssen en Bjorn Vandenbossche geven visitekaartje af in Valencia

Nadège Janssen en Bjorn Vandenbossche geven visitekaartje af in Valencia

Zowel Nadège Janssen als Bjorn Vandenbossche kwamen goed voor de dag in Valencia. Nadège Janssen werd tweede in de CSI2*  over 1.35, Vandenbossche werd vierde in diezelfde proef. Ook in de CSI1* en de rubriek voor zevenjarige paarden werd Vandenbossche vierde. 

CSI2* - 1.35m

Het is Fidel Davila Garcia die voor Spanje wint met Chantre (v. Chandon). Zij rijden foutloos rond in 59.94 en zijn zo de enige combinatie die een tijd miner dan een minuut hebben. Nadège Janssen volgt met Rolls D Elbe (v. Luccianno) met een tijd van 60.59. Fidel Davila Garcia kon niet genoeg krijgen van het podium en rijdt met Cornetta rond in 62.056. Hij duwt zo Bjorn Vandenbossche naast het podium. Vandenbossche had voor deze proef Ascaina Z (v. Asca Z) opgezadeld. 

De Spaanse Laura Roquet Puignero sluit met Limited Edition (v. For Passion D Ive Z) de top vijf af. 

Resultaten


CSI1* - 1.20

Nog een overwinning voor thuisland Spanje, ditmaal zorgt daar Monica Ros Hernandez voor met Utopie Les Hauts (v. Ogano Sitte). Ze wordt gevolgd in de ranking door haar landgenoot Mariano Martinez Bastida met Bentley (v. Quasimodo Z). Dit maal is het Adrien Benhaddad die met Cash des Aubiers (v. Untouchable M) Vandenbossche naar de vierde plek verwijst. In deze proef had Vandenbossche M-Calvano DW (v. Calvaro Z) onder het zadel. Het is de Italiaan Luca Maria Moneta die met Awesome d'Acheronte de top vijf vervolledigt. 

Resultaten


7YO - 1.35

In deze klasse voor de zevenjarige paarden is het de Fransman Axel Van Colen die met de overwinning aan de haal gaat. Hij doet dit voor Dotcom d'Authuit (v. Diamant de Semilly). Hij houdt zo de Duitser Marcel Marschall met Kate 22 (v. Kannan) van de overwinning. Blaca Gil Olive en Macarena de Sorribas finishen als derde. Bjon Vandenbossche is dus wederom vierde, ditmaal met Nalicham van T&L (v. Halifax van het Kluizebos). 

De Fransman Adrien Benhaddad sluit de top vijf af. 

Resultaten