Nabor Cup maakt zijn winnaars bekend

Nabor Cup maakt zijn winnaars bekend

De Nabor Cup heeft zijn winnaars gekroond. Cadet-afstammelingen leverde de winnaars bij de kleine maat. Bij de grote maat was de spanning troef.

In de reeks pony's kleine maat ging de overwinning naar de ploeg met de Cadet-afstammelingen Hopper Golden H, Goldfinger en Jemaica Van de Bruulhoeve. Merkwaardig, Cadet leverde ook het zilver én Cadet-zoon Goldfinger tekende als vader voor de ploeg die met het brons aan de haal ging.


In de reeks pony’s grote maat was het spanning troef. Hier en daar werden onverwacht foutjes gemaakt en zo bleef uiteindelijk één ploeg met een blanco strafblad over. De ploeg van Eternity van de N.Ranch met Uternity, Juwel “E” Van het Juxschot en Kalando “E” Van het Juxschot werd de terechte winnaar.


In de marge van de Nabor Cup overhandigden we de prijs Remi Snoeys aan de beste pony’s uit de winnende teams van 2019: Quibus Van de Eekhoek (Rakker-L) en Quality Van ’t Achterhof (Principal Dream Van de Delthoeve). 94 jaar is hij ondertussen, maar wij waren ontzettend vereerd dat Remi zélf de prijs kwam overhandigen.


bron: BRP