Mike Van Olst ijzersterk op Gold League Hasselt

Mike Van Olst ijzersterk op Gold League Hasselt

Gisteren werd er onder tropische temperaturen gesprongen op de nationale Gold League in Hasselt. Mike Van Olst sprong daarbij naar de overwinning in de 1.40m hoofdrubriek met Arcadius 6.

Mike Van Olst hield als enige de chrono onder de 32 seconden met zijn eigen 9-jarige Arcadius 6. In het zadel van de Aragorn W-zoon bleef Van Olst net geen twee seconden voor op Dirk Demeersman. Van Olst sprong eveneens naar de derde plek met I Cantou du Fonds des Flots (Canturo). In het zadel van Love Afair 111 (Der Senaat 111) strandde Dirk Demeersman op de tweede plek.

Net buiten het podium vervolledigde Anne Claire Breton de top vijf met respectievelijk Casse-Tout Z en Chopin Du Chateau Hollogne Z op vier en vijf.

In de 1.30m moest Mike Van Olst Jurgen Aernouts voor zich dulden. Aernouts overwon in deze rubriek met onder het zadel de 8-jarige Spartacus TN-zoon, Gerone. Met ruim twee seconden verschil volgde Mike Van Olst op de tweede plek in het zadel van Je t'aime non stop (Non Stop). Evert Van Mele vervolledigde het podium met onder het zadel Labrusca De Muze (Elvis Ter Putte).

In Hasselt greep Joris Geenen de eerste overwinning van de dag. In de 1.20m rubriek loodste Geenen Chivaz Z (Chippendale Z) naar de overwinning voor Kyle Cuypers met Mystic Lady van 't Buxushof. Jens Vansant volgde op de derde plek met Eclair De Boerendans.


alle resultaten