Michael Vreys wint Gold Grand Prix Lier

Michael Vreys wint Gold Grand Prix Lier

In totaal kwalificeerden zeven combinaties zich voor de herkansing in de 1.45m Gold Grand Prix in Lier. Enkel het podium verzekerde een foutloze finish. Michael Vreys noteerde daarbij de beste chrono met de 11-jarige BWP-hengst, Lucky's Son Van t Welhof.

Het volledig podium strandde op minder dan een halve seconde van elkaar. Sam Polleunis volgde op het podium met onder het zadel zijn eigen BWP-ruin, Lancelot P. Het podium werd afgewerkt door Nick Vrins en de negenjarige BWP-merrie No Fathers Girl.

De snelste chrono van de herkansing kwam op naam van sander Geenen met de 11-jarige zoon van Thunder vd Zuuthoeve, Lover Boy. Met één springfout volgde Geenen op de vierde plek voor Karim Ghaibi met Lord Lexus Z (Lord Z).

Pieter Van den Bergh en Kyle Cuypers domineren

Eerder domineerde Pieter Van den Bergh de 1.35m rubriek. Van den Bergh sprong met Godlike Van de Kapel (Balthazar Vp Wisbecq) naar de winst. Op een fractie van een seconde volgde de springruiter zichzelf op met Happyness Van de Kapel (Bentley Van de kapel). Fabrice Galdini werkte het podium af op de rug van de zevenjarige Comme Il Faut-merrie, Candy Luck Z.

De eerste winst van de dag kwam op naam van Kyle Cuypers en Pandora van 't Buxushof. Samen met de merrie van Toulon bleef Cuypers Niki Geenens voor. De Oost-Vlaamse volgde in deze 1.25m rubriek met Helios vd Spelonkchoeve (Dulf van den Bisschop). De top drie werd afgewerkt door Kyle Cuypers met Quadro van 't Buxushof (Elvis ter Putte).

Alle uitslagen