Maxime Harmegnies goud in Azelhof

Maxime Harmegnies goud in Azelhof

Maxime Harmegnies won de proef voor 7-jarige paarden in het Azelhof. Samen met Christophe Vanderhasselt kleurde hij het podium in onze nationale driekleur. 


QUICK RESULT

1. Maxime Harmegnies - Caretoo

2. Christophe Vanderhasselt - Angelika Hero Z

3. Douglas Lindelöw - Caluna Old

Een spannende proef daarnet in het Azelhof, met een top drie die erg aan elkaar gewaagd was. Maxime Harmegnies kwam uiteindelijk als overwinnaar uit de bus met Caretoo (v. Catoo). Zij zetten een tijd van 56.46 op de klok. Christophe Vanderhasselt houdt ook de zilveren medaille in eigen land. Hij finisht met Angelika Hero Z (v. Aganix du Seigneur) als tweede in 56.78. Douglas Lindelöw komt er met Caluna Old (v. Calido I) dicht bij, maar ze stranden uiteindelijk op de derde plaats met een tijd van 56.92.


Ryan Jack en KBS Major Player (v. Obos Quality 004) springen net naast het podium. Zij finishen in 58.52. Koen Vereecke sluit tenslotte de top vijf af. Met Chatel de La Pomme (v. Marius Claudius) gaat hij in 59.28 over het hout. 

Ugo Berrittella en Maestro de Brandegem (v. Ready Boy des Forets) springen naar een knappe zevende plaats. Ook Rachel Steffen eindigt in de top tien, met Hermantico (v. Comme Il Faut) zet ze een foutloze tijd van 60.38 op het bord, goed voor een negende plaats. 


Uitslagen