Mathias Hazebroek knap tweede in Lier

Mathias Hazebroek knap tweede in Lier

Ook in Lier ging zo net het wedstrijdweekend van start. 

In de CSI1* voor vijfjarige paarden werd Mathias Hazebroek knap tweede met Cointreau van de Wouwerse velden Z. De overwinning ging er naar Morgane Dassio met Jackpot.

De vijfjarige paarden kregen de absolute primeur en openden het weekend. Morgane Dassio vormde met Jackpot de beste combinatie en won de proef. Mathias Hazebroek zat ze op de hielen met Cointreau van de Wouwerse Velden Z (v. Cupido van de Hoefslag Z). Jay Halim en Skelwith Diamond Lady eindigen als derde, Aymeric Bray en Excelsior de Jarsay als vierde en Niels Fockaert sluit met Idem van ter Hilst de top vijf af. 


Bij de zesjarige paarden was de overwinning voor Emma Stoker met Q Seven. Aymeric Bray kwam ook hier sterk aan zet en werd tweede, dit keer met Dubai de Riverland. Ook Morgane Dassio is in vorm en werd in deze proef derde met Dyrka du Carry (v. Siryus De Bavoz). Michal Ziebicki volgt met Igor E op de vierde plaats, Emma Stoker behaalt een tweede top vijf-klassering met Nazarine van de Axelhoeve (v. Emerald van 't Ruytershof). 

Pascale Julie Ruant wordt met Tsunami of Picobelle Z (v. Thunder van de Zuuthoeve) zesde. 

De resultaten vind je hier:
Vijfjarige paarden
Zesjarige paarden