Marthe-Louize Dieu op 3 in 1.20m CSIP, België goed vertegenwoordigd

Marthe-Louize Dieu op 3 in 1.20m CSIP, België goed vertegenwoordigd

Tijdens de Youth Final in Peelbergen hebben de Belgen zich gisteren weer sterk weten te representeren. Naast de schitterende individuele prestaties van Leon Brutsaert en Luiz Felipe Neto de Azevedo tijdens de hoofdrubrieken, en knappe teamprestaties bij de Young Riders en Children, lieten de Belgen ook in de nevenrubrieken van hun horen. Beste prestatie daar werd neergezet door Marthe-Louize Dieu, die een bronzen medaille behaalde tijdens de 1.20m CSIP.

In de 1.20m ponyproef mocht Marthe-Louize Dieu als derde het podium vervolledigen in het zadel van Swarovski (Anydale Ron). Ook Fleur Volckaerts reed naar een top vijf plaats. Op de rug van Mirra Van 'T Hollandhof (Principal Dream Vd Delthoeve) werd Volckaerts vijfde. Verder wisten Laure Tijskens met Passion van de Vondelhoeve (Calipso van de Vondelhoeve), en Jonas van Dijck met Santa Maria Optima (Goliath van de Groenweg) zich te plaatsen op een respectievelijke zevende en achtste plek. 

Robin Vermeir zette tijdens de 1.25m ponyproef het beste Belgische resultaat neer. Samen met Extrait de Tatowin de Tinmont (Furzley Fox Trot) wist Vermeir zich net binnen de top 10 te plaatsen. 

Bij de 1.25m proef voor Children kaapte Brent de Schrijver in het zadel van Oraline Van Prinseveld (Thunder van de Zuuthoeve) een knappe vijfde plaats weg.

In de 1.30m rubriek die zowel voor Young Riders als Junioren openstond, klasseerde Cis van Hoydonck met Prieeltje Van St. Anneke (Apple Juice) zich als beste Belg op een zevende plaats.

Roy van Beek sprong in de 1.35m proef voor Young Riders naar een knappe achtste plaats op de rug van van Noah Van'T Heike (Epleaser Van'T Heike).

Alle resultaten