Marthe Heudens wint 1.25m proef op Euregio Opglabbeek

Marthe Heudens wint 1.25m proef op Euregio Opglabbeek

Op het Sentower Park in Opglabbeek werd dit weekend opnieuw een Euregio gereden. In de hoofdproef op zondag over 1.25m was Marthe Heudens de snelste met Best Mix Elien. Belinda De Graef en Wim Aegten volgden in haar kielzog. 

In de voorafgaande 1.20m rubriek was de winst voor Janke Beunkens met Bao de la Sure, terwijl Sofie Westborg zowel de tweede als de derde plaats op haar naam zette met respectievelijk Dasca van het Vijverbos en Harthago van het Bellehof. 

Wim Aegten en Schalini Deroo sterk op vrijdag

Vrijdag werd de 1.20m proef gewonnen door Schalini Deroo met Key to Success Mi Amor. Joyce Jonckheere zat haar dicht op de hielen en werd tweede met Gigolo van het Laageind Z. De derde plaats was voor de winnaar van zondag, Janke Beunkens met Bao de la Sure. In het 1.25m was Wim Aegten de beste met Gidion, gevolgd door Marthe Heudens en Mary Leboutte. 

Nathalie Willems en Amelie Rigo winnen op zaterdag

Op zaterdag was het de beurt aan Nathalie Willems om de beker mee te nemen in de 1.25m proef. Ze deed dat met Cabirose, voor Dominique Joassin met Gold Win D'Hoogpoort en Wim Aegten met Troy A Z. De 1.20m rubriek kwam op naam van Amelie Rigo met Gaia du Pont-Rihen. Gail Demuynck reed naar de tweede plaats en daarna kwam opnieuw Joyce Jonckeheere met Gigolo van het Laageind Z.