Marijke Both naar de winst in Youngster rubriek Kempische Regionale

Marijke Both naar de winst in Youngster rubriek Kempische Regionale

Tijdens de Kempische regionale jumping van dit weekend werden er ook verschillende rubrieken voor jonge paarden gesprongen. De rubriek voor 6-jarige paarden werd gewonnen door Marijke Both. Zij reed Oase foutloos ronde in 32,00 seconden. 

Hiermee was ze net geen seconde sneller dan Toon Clemens die met Orchidee van Dorperheide op de tweede plaats eindigde. Zij lieten alle balken in de lepels en finishten in 32,91 seconden. Marijke Both eindigde ook op de derde plaats. Dit keer rekende ze op Orphee van het Swennenhof om in 33,09 seconden naar de finish te rijden. 

Sofie Van Dyck (Orage d'Eté van de Barthoeve) en Kelly Taes (Olivia van de Vogelzang) eindigden op de vijfde plaats. 

5-jarigen

Bij de 5-jarigen reed Guy Bruyninckx naar de overwinning. Hij sprong een foutloze ronde in het zadel van Primo van het Wilderhof en klokte af in 33,23 seconden. Wouter Vanhemel en Paulien M namen de tweede plaats voor hun rekening na een foutloze ronde in 34,08 seconden. Cynthia Palmaerts en Perlouka vh Schanshof vervolledigden het podium.

Voor Nina Geerlings (Kay-Lin) en Patrick Jonkmans (Picco vh Ijzerenlindehof) was er respectievelijk een vierde en vijfde plaats.

4-jarigen

Bij de vierjarigen konden er slechts vier combinaties de nul behouden: Katrien Cools (Diamontina vh Venushof), Emely Joos (Lorraine), Daisy Coppermans (Qatana) en Axelle Koninckx (Qua Pasa 111)

Klik hier voor alle resultaten