Marie de Koning schittert met Grand Prix winst in Brecht

Marie de Koning schittert met Grand Prix winst in Brecht

Afgelopen weekend heeft Marie de Koning  bij de Stapelheyde in Brecht de 1.25m regionale Grote Tour gewonnen. Slechts drie duo's wisten een dubbele nulronde te presteren. De Koning snelde naar de eindzege in 39,62 seconden met Malongo de Regor (Vigo d'Arsouilles x Cento).

Op ongeveer twee seconden verschil volgde Niels Verwerft met Mallika Van De Neerheide  (Emerald). Het paar werd opgevolgd door Paige Jacobs met onder het zadel de Scendix-zoon, Ombre d'Emma.

Net buiten het podium loodste HippoHomes-ruiter, Nico Van der Plaetsen zijn My Secret of Usie naar de vierde plaats. Het paar zette de snelste chrono maar tikte onderweg één balk uit de lepels. Julie Van Den Bulck vervolledigde de top vijf in het zadel van Maestro.

Eerder won Steve Auwers de 1.25m op zaterdag met Extreme M (Vaillant). In de top drie volgde Julie Ooms met Diarado-Son Z voor Josephine Lepage met Blossom van de Herenbrink.

Op vrijdag wist Jeroen Van Den Eynde de 1.25m hoofdrubriek op naam te schrijven. Samen met Ferrari bleef hij ruim twee seconden voor op Nico Van der Plaetsen met My Secret Of Usie. Mike Hosewol vervolledigde de top drie met Anette.

In de afsluitende 1.15m proef zette Stephanie Storms de eindzege op naam. In het zadel van Eir Van De Tombeele (Clinton) bleef Storms vriend Laurent Nuyens met Vendetta Z voor. Louis Pues volgde op de derde plek met Lalluccia T.

Alle resultaten