LRV: Geert Storme oppermachtig in Westkappele

LRV: Geert Storme oppermachtig in Westkappele

Ook in Westkapelle werd er afgelopen weekend een springwedstrijd van de LRV afgewerkt. De winst in de hoogste rubriek ging hier naar Geert Storme. Hij reed Jakarta 'T Hof Ter Kalvekete foutloos door de barrage in 36,02 seconden. 

Ann-Florence Noppe en Elegance "F" eindigden op de tweede plaats. Zij hielden de nul op de teller en finishten in 38,38 seconden. Lennart Vermeulen en Lybrise vd Gaverstede namen de derde plaats voor hun rekening na een foutloze ronde in 39,08 seconden.

Femke Vercauteren (Ishtar vd Rhamdia Hoeve) en Tijs Vandenberghe (Gamine v 't Stelkje) vervolledigden de top vijf.

Klasse M

Geert Storme en Madonna vd Pereboom schreven ook deze rubriek op hun naam. Ze lieten het hout onaangeroerd en finishte in 34,96 seconden. Stijn Colman en Laluna van't Zaveleinde namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij klokten af in 35,95 seconden na een foutloze omloop. Vic Pintelon en Lothar vd Durmstede eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 41,16 seconden. Jolien Demeyer en Kwattro Ter Poelberg vervolledigden de top vier.

Klasse L

Ruben Descheemaeker en Lentura vd Oosterwalle schreven het L op hun naam. Zij sprongen een foutloze omloop in 31,62 seconden. Tim Vanhevel en Genesis van't Bergenhof volgden op de tweede plaats. Zij lieten alle balken in de lepels en finishten in 32,74 seconden. Jana Gyssels en Kantor vervolledigden het podium.

Klik hier voor de resultaten