Louise Lenaerts en Andreas Baum winnen 1.40m eindrankings van Gouden Laars

Louise Lenaerts en Andreas Baum winnen 1.40m eindrankings van Gouden Laars

Afgelopen weekend werden de Gouden Laars eindlaureaten gehuldigd tijdens de afsluiter van het seizoen. In de finale 1.40m rubriek won Elise van Den Branden met Loreen Van 't Ruytershof Z (Levisto Z) de finale proef.

Over een hoogte van 1.40m werden de junioren, young riders & U25  en algemene 1.40m ranking uitgedeeld. Bij de Junioren won Louise Lenaerts het criterium met een ruime voorsprong in het zadel van Maybel van het Molenhof (Figaro de la Vie). Op het podium volgde Mathieu Bourdead'hui met Toscane Z voor Tibo Hendrickx met Igor van 't PalmenhofDe finale-winnares, Elise en Loreen van 't Ruytershof finishen in deze junioren ranking op de vierde plek.

Bij de Young Riders & U25 schrijft Andreas Baum de eindranking op naam met Freestyle (Querlybet Hero). Het paar blijft op het podium Wannes Notelé met Zeppelin vd Heffinck Z voor. Aaron Tijskens werkt het podium af in het zadel van de 9-jarige Hurricane.

Louise Lenaerts wint de algemene 1.40m ranking. Lenaerts wint met Maybel van het Molenhof voor Andrea Baum met Freestyle en Mathieu Bourdead'hui met Toscane Z.

Loris Dubuisson wint bij Scholieren

Bij de Scholieren was de hoogste eindranking op 1.30m uitgeschreven. De algemene eindranking van de 1.30m  kwam op naam van Birthe Goossens met Hope vd Bakkershoeve (Thunder vd Zuuthoeve). Goossens bleef op het podium nipt voor op Lauren D'Hondt met Narcis VHL en Tibo Hendrickx met Armani Des Maraichers.

De Scholieren ranking kwam op naam van Loris Dubuisson met Nilia Des Roches Rouges. Het paar bleef slechts één punt voor op Julie Lamberts met Opium van de Caloomeerchen. Loris Dubuisson volgt op de derde trede van het podium met Gloria De Profondrieux

Kyle Cuypers domineert

In de 1.20m eindranking domineert Kyle Cuypers het podium. Cuypers wint de ranking met Mystic Lady Van 't Buxushof. Ook de zilveren medaille kwam Cuypers toe, dan wel met NAgante. Carlotta Stegen greep het brons in het zadel van Carcica.

Klik hier voor de eindrankings