Louis Pues scoort Silver League winst in Oudsbergen

Louis Pues scoort Silver League winst in Oudsbergen

Er worden niet alleen titels uitgereikt eind deze week in Sentower Park. Tijdens de Silver League 1.20m was er geen houden aan Louis Pues met Lalluccia T (Calluccio x Palestro vd Begijnakker D 02, fokker: Sofie Thone). Pues wist als enige de chrono onder de 67 seconden te houden.

Op minder dan een seconde volgde West-Vlaming, Jules Denutte met de Cabrio van de Heffinck-merrie, Halinka (mv. Parco). Denutte verwees in deze Silver League, Kelly Vandousselaere naar de derde plaats.

Vandousselaere volgde met Darjeeling de Pehou voor Limburger, Kim Thiry met onder het zadel Livorno Van Het Beetjen Z (Levisto x Quadrillo). Filip Lacus werkte de top vijf af in deze rubriek. Lacus volgde in het zadel van I'm Special s Son J.P.P. (I'm Special de Muze x Quaprice Z).

Seppe Wouters scoorde zijn derde winst van de dag in de 1.10m Silver League. Samen met Kilcummin Cruize bleef Wouters, Laurent Nuyens met Eir Van De Tombeele (Clinton x Darco) en Robbe Lenaerts met Pavani van het Molenhof (Catoki x Winningmood van de Arenberg) voor.

Alle resultaten