Lise Desomviele wint hoofdrubriek in Winterwerking Stal Vincent Martens

Lise Desomviele wint hoofdrubriek in Winterwerking Stal Vincent Martens

De vijfde manche van de Winterwerking bij Stal Vincent Martens had in de hoofdrubriek Lise Desomviele op één staan in het zadel van Nice de Muze. 

De hoofdrubriek had de hindernissen op 1.20m hoogte staan en daagde acht combinaties uit. Slechts drie van hen lieten het hout onaangeroerd. Evelien Cattoir mocht de top drie openen met brons voor Nyona van de Reynaert. Op twee kwam Günther De Zutter met Dobbiaco Z maar de overduidelijke winnares was Lise Desomviele. Met ruim twee seconden voorsprong bleef ze sneller dan haar concurrentie op Nice De Muze. 

Met beiden een puntje voor tijd kwamen Thomas Tometschek op Cobalt en Ellen Vandeven op Titanne vd Rottery Z respectievelijk op vier en vijf te staan. 

Over 1.10m moest Günter De Zutter opnieuw een amazone voor hem laten en kreeg wederom zilver op Dobbiaco Z. Ook brons had een bekend gezicht en was voor Evelien Cattoir. Ellen Vandeven kwam Titanne vd Rottery Z al opwarmen voor de hoofdrubriek en greep de winst. Eline Moerenhout kwam net buiten het podium op vier met Irido Deux Z gevolgd door Robin Philips en Janaica M&M. 

Diezelfde combinatie was goed voor brons in de 1m. Luna De Wilde kwam op twee in het zadel van Goldlight C terwijl Joachim de Witte de proef op zijn naam zette met Ducq van het Lindenhof. Plaats vier en vijf waren voor Nele Van Eeghem op Cache-Cache en Perle Van Exem op Jade. 

Alle uitslagen