Lies Coquet regeert ijzersterk in Geluwe

Lies Coquet regeert ijzersterk in Geluwe

Slechts twee combinaties kwamen afgelopen weekend aan de start in de LRV barrage van de klasse Zwaar. Lies Coquet sprong daarbij naar de winst met Kitana van de Waaienburg (Breemeersen Crescendo).

De amazone van de rijvereniging Lo Reninge wist als enige het verkort parcours foutloos af te werken. Tijs Vandenberghe volgde op de tweede plek. Vandenberghe was ruim vijf seconden sneller met Gazira, maar sprong daarbij één balk uit de lepels. Het podium werd afgewerkt door Ruben Lannoo met Luka Vd Hazahoeve.

Net buiten het podium sprong Tijs Vandenberghe uit Middelkerke ook naar de vierde plek met Gamine V 't Stekje. De top vijf werd afgewerkt door Geert Storme in het zadel  van Jakarta 't Hof Ter Kalvekette.

In de klasse M hield Lennart Vermeulen de concurrentie achter zich met Lybrise van de Gaverstede (Equistro vd Middelstede). Nico Laridon volgde op het podium met Malakeh vd Malta Hoeve terwijl Femke Vercauteren met Kyra Van 't Verlorenkost de top drie afwerkte.

Geert Storme spurtte naar de winst in de klasse Licht. Op de rug van Nauwiska van de Pereboom (Thunder vd Zuuthoeve) bleef Storme, Dries Goethals met Gipsy Odea du Vlist en Robin Dupon met Echala van de Roterijhoeve voor.

Alle resultaten