Laurens Bogaert wint Grote Prijs in Aalter

Laurens Bogaert wint Grote Prijs in Aalter

Van de vijf ruiters aan de start in de herkansing van de HROV Grand Prix in Aalter hielden er twee het hout in de lepels. Laurens Bogaert snelde naar de winst in dit 1.25m parcours met onder het zadel Ultima Z (Ustinov).

Het paar was bijna drie seconden sneller dan Emma Dhaenens met haar Jeriolanca. De SMS-Queen, Anouk Steyaert vervolledigde het podium. Op de rug van Japrisco Van de Backershoeve noteerde Steyaert de snelste tijd maar tikte daarbij één balk tegen de grond.

Net buiten het podium sprong Gilles van Hamme met Hightower Z naar de vierde plek. Op eigen terrein werkte Maxim Godecharle de top vijf af met Figaro d'Orange Z.

Eerder schreef Anouk Steyaert met de 10-jarige Contact vd Heffinck-nazaat, Japrisco van de Backershoeve de 1.15m winst op haar naam. Amanda Van Rooij volgde in het zadel van Edelweis. Davy Kesteloot werkte het podium af met onder het zadel Chivas Regal Du Val Fleuri Z.

Op zaterdag snelde Viktor Batsleer met Allegro naar de hoofdwinst. In de 1.20m rubriek hield Batsleer Vincent De Vlieger met Flying Picasso achter zich. Jordy Clapdorp strandde op de derde plek met onder het zadel Bachelor.

Alle resultaten