Lara De Liedekerke sterk van start op internationale eventing te Kronenberg

Lara De Liedekerke sterk van start op internationale eventing te Kronenberg

De internationale eventingwedstrijd in Kronenberg leverde een goeie start voor Lara De Liedekerke-Meier. In de korte tweester staat de Belgische amazone met Pumpkin de La Linière (v. Gemini XX) voorlopig mee in de top drie. Maar ook Quintus (v. Diarado) stelt niet teleur en staat na de dressuur van vandaag op zes. 


De leiding in de 2* is momenteel voor de Deense Jakob Binder Struck. Hij reed Voila Esprit (v. Valentino) naar een score van 74,32%. Tim Lips vult er de tweede plaats in na zijn dressuurproef met Iguazu B (v. Itendant XX). Lara de Liedekerke-Meier volgt op drie nadat ze met Pumpkin de La Linière beloond werd met 72,73% voor hun dressuurproef. 

Met Quintus zorgt de amazone voor nog een Belgische topprestatie. Met hun score van 70,45% komen ze voorlopig op een zesde plaats. Mee in de top tien vinden we nog Amalia Heine op India des Concessions (v. Heritable AA) met een score van 68,30% op de voet gevolgd door Manon Minnier die een score van 67,84% bijeen reed met Diddel 5 (v. Diacontinus). 

Bekijk hier de tussenstand