Kyle Cuypers scoort in Sint Joris Alken

Kyle Cuypers scoort in Sint Joris Alken

De Limburgse ruiters kwamen afgelopen weekend aan de start op de wedstrijd Sint Joris Alken. In de 1.20m hoofdrubriek hield Kyle Cuypers de concurrentie achter zich met Mystic Lady van 't Buxushof (Toulon).

Het duo bleef minder dan een seconde voor op Joris Geenen met onder het zadel Magico.  Samen met de zevenjarige zoon van Kannan bleef Geenen Henk Clabots in het zadel van Linde vd Zilverenhoek (Echo Van t Spieveld) voor.

Clabots sprong eveneens foutloos naar de vijfde plek in deze 1.20m rubriek. Hij volgde met Damba Wp, Dirk Palmans in het zadel van Generaal op.

De hoogste pony rubriek werd gebouwd op een hoogte van 1.10m. Daarin wisten twee duo's de barrage foutloos af te werken. Met net geen vijf seconden voorsprong won Nancy Campo in het zadel van Joly's Fidalgo. Tess Olaerts volgde op de tweede plek met Nico terwijl Louise Lenaerts de top drie afwerkte op de rug va Oyalele-V.

Op zondag domineerde Renee Vanstraelen de 1.15m hoofdrubriek. Vanstraelen won met Gulla van 't Koningshof (Triomphe de Muze) en volgde zichzelf op in het zadel van All Sugar SKB. Daisy Bruyninx volgde op de derde plek met Orkana Du  Sasiana. 

Eerder won Jorne Jans de 1.15m proef met Liberty. Jans werd opgevolgd door Griet Geysen met Honolulu vh Ijzeren Lindehof en Marie Hendrix in het zadel van Carvino Z.

Alle resultaten