Koen Vereecke schittert in Loenhout

Koen Vereecke schittert in Loenhout

Afgelopen weekend heeft voormalig Belgisch kampioen, Koen Vereecke de concurrentie achter zich gehouden in Loenhout. In de 1.35m Silver League spurtte Vereecke naar de winst met Copiapo Z (Clavaro Z).


Als enige hield het paar de chrono onder de 30 seconden. Met ruim één seconde verschil volgde Emilie Stampfli met onder het zadel Quidam vom Ilum CH (Quebracho Semilly). Jordi Rombouts werkte het podium af met Dijon de Toxandria (Nabab de Reve). 

Vereecke vervolledigde het feest en strandde eveneens buiten het podium. In het zadel van Arioso du Bois bleef de Oost-Vlaming, Christophe Vanderhasselt met Gino van de Vrunte voor.

De 1.25m winst kwam op naam van Nicolas Rombouts. Samen met Fuptric Van Beek (Diarado) bleef Rombouts ruim één seconde voor op Lucien De Wachter met Cosima. Eliah Pieters vervolledigde de top drie met onder het zadel Karnivale Van 't Klavershof.

De eerste winst van de dag kwam op naam van Ashley Nicasi met Jonica vd Wolkenheide. Astrid Rooms volgde in deze rubriek met Nada Van Spieveld terwijjl Leonie Aertsen de derde trede betrad in het zadel van Jeunesse S.

Alle resultaten