Koen De Waele wint eindcriterium DM.Equine bij Stal Vincent Martens

Koen De Waele wint eindcriterium DM.Equine bij Stal Vincent Martens

Op zaterdag besloot het indoorseizoen bij Stal Vincent Martens in Tielt. In de 1.30m Grand Prix, by DM.Equine snelde David Malfait met Boss de Bonnieres naar de winst. Het eindcriterium kwam op naam van de Oost-Vlaming, Koen De Waele.

Slechts twee combinaties kwalificeerden zich voor de herkansing. Beide hielden het hout in de lepels. Uiteindelijk zette David Malfait als laatste aan de start de snelste chrono. Koen De Waele volgde op het podium met Magic en DJ op een respectievelijke tweede en derde plek. 

Net buiten het podium strandde Celien Meert met Caheelah de Beaufour op de vierde plaats voor Dimitri Hooft met onder het zadel Mitch Van Het Claeysenhof.

In de 1.20m rubriek snelde Mathieu Deneckere met Juventus vd Stuyver (Contendro I) naar de proefwinst. Op ongeveer een seconde verschil volgde Sherilee Van De Walle met Upgrade's Son op de tweede plek. David Malfait en Boss de Bonnieres vervolledigde het podium in deze proef.

De 1.10m proef kwam op naam van Maurice De Jonghe met Kauber vd Lindehoeve Z (Tauber van het Kapelhof). Bij de pony's won Brent De Schrijver de 1.10m proef met onder het zadel Konquistador Van Orchid's.

Alle resultaten