Killian Norris regeert ijzersterk in Aalter.

Killian Norris regeert ijzersterk in Aalter.

Afgelopen weekend heeft Killian Norris de concurrentie achter zich gehouden in de 1.20m regionale hoofdrubriek in Aalter. Norris overwon met onder het zadel Joice van Essene.

In het zadel van de 10-jarige dochter van Chacco-Blue overwon Norris in 30,6 seconden en hield zo als enige de chrono onder de 31 seconden. Het paar bleef zo voor op Axana Denys met Carlies van de Waaienburg (Saros van 't Gestelhof). Bart Jay Junior Vandecasteele werkte de top drie af met onder het zadel de ervaren Dylano.

Het duo werd opgevolgd door Johann Demolder die zijn Dieter in het klassement voor Louise Suffys met Infiniti plaatste.

Op zondag werden de hoogste hindernissen gebouwd op een hoogte van 1.15m. In deze hoofdrubriek hield Sander Logghe de concurrentie ruim twee seconden achter zich met Louis. Dimitri Hooft volgde op de tweede plek met Mister Ace De La Place. Het podium werd afgewerkt door Justine Blontrock met onder het zadel Armani de Wijnendaele.

In de 1.10m rubriek hield Isabelle Debeuf Thibaut Behaegel achter zich. Samen met Ines bleef Debeuf nipt voor op Behaegel die eigenhandig de top drie afwerkte met respectievelijk Ugo du Manoir de Clavier en Verdine.

Alle resultaten