Karline de Brabander sprokkelt LR-punten in Parijs

Karline de Brabander sprokkelt LR-punten in Parijs

De CSI2* GP 1.45 in Parijs telde mee voor Longines Ranking punten. Karline de Brabander scoort met haar twaalfde plaats. Thierry Rozier is met Star de winnende combinatie.


QUICK RESULT

1. Thierry Rozier - Star

2. Louise Simpson - Calvaro's Up to Date

3. Bliss Heers - Antidote de Mars

Thierry Rozier en Star (v. Singulord Jot) zetten in de barrage een uiterst strakke tijd neer van 31.63 en houden zo de overwinning thuis. Dit huzarenstukje doet Louise Simson hem niet na met Calvaro's Up To Date (v. Calvaro F.C.). Ze zijn met een tijd van 34.21 ruim twee seconden trager dan Rozier. 

Het verschil tussen twee en drie is een pak kleiner. Bliss Heers en Antidote de Mars finishen in 34.26, amper 0.05 na Simpson. Heers eindigt zo met de Diamant de Semilly-nazaat op de derde plaats. 

Delphine Perez met Untouchable Gips (v. Portof La Silla) volgt in 35.43 en Caroline Nicolas zorgt er met Alias Watch (v. Diamant de Semilly) voor dat de top vijf Frans afgesloten wordt. 


Karline de Brabander en Fantomas de Muze (v. Sandro Boy) zetten een foutloos basisparcours neer maar finishen net buiten de tijd. Dit puntje voor tijdsoverschrijding zorgde ervoor dat ze niet mee mocht doen in de barrage. Uiteindelijk zullen er zich maar elf combinaties kwalificeren voor die barrage, waardoor de Brabander op een twaalfde plek eindigt. 

Resultaten