Joris Geenen palmt Grand Prix podium in in St Truiden

Joris Geenen palmt Grand Prix podium in in St Truiden

Afgelopen weekend heeft Joris Geenen het volledig podium ingepalmd tijdens de regionale Grote Prijs in Sint Truiden. Geenen won de 1.25m rubriek in het zadel van Magico en volgde zichzelf op met respectievelijk Kioto van het Simsehof en Mycorra HP Z.

Net buiten het podium sprong Gregory Vos met Casilias From Second Life Z foutloos naar de vierde plaats. Enkel deze vier duo's werkten de barrage foutloos af. Met de snelste tijd sprong Dorien Stevens één balk uit de lepels. In het zadel van Luna vh Yzeren Lindehof plaatste Stevens zich zo op de vijfde plek.


In de 1.20m rubriek won Jorne Schroyen met onder het zadel Asta vh Langveld Z. Het paar bleef in deze proef Kyle Cuypers in het zadel van My Lady van 't Buxushof voor. Senne Poosen werkte het podium af met onder het zadel Navaro.


De Speed Derby kwam met ruime voorsprong op naam van Niels Rego en Casqueenira Di Luna. Het duo bleef foutloos ruim acht seconden voor op Dorien Engelen met Kinte Van de Grauwe Berg. Daphne Walraven werkte het podium af met onder het zadel Jailhouse jumper OMHG.


Alle resultaten