Jonas Saey en Anouk de Proft schitteren bij Stal DW

Jonas Saey en Anouk de Proft schitteren bij Stal DW

Bij Stal DW kroonde Thomas De Wit zich tot de nieuwe HROV kampioen. Naast het kampioenschap werd ook een regulier regionaal HROV programma afgewerkt. Jonas Saey won daarbij de 1.20m troosting met de zevenjarige dochter van Quasimodo vd Molendreef, Patrisia van 't Vennehof (Quasimodo vd Molendreef).

Saey en de BWP-merrie bleven als enige foutloos onder de 26 seconden. Op het podium volgde Chloé Hoste met de 15-jarige Perigrosso (Perigueux) voor Niels Andries met onder het zadel I Fight Van Orshof (Cardento).

Anouk De Proft laat optreden niet onopgemerkt

Eerder hield Anouk De Proft de concurrentie achter zich in de 1.20m op zondag. De Proft sprong in de proef met ruim twee seconden voorsprong naar de winst. In het zadel van de dochter van Mr. Blue, Eleonore Blue hield de amazone, Siebe De Smet met Any-Luck Z (Arko III) achter zich. Luna Van de Velde strandde in deze proef op de derde plek in het zadel van Nell H van de Mispelaere (Equistro).

Op vrijdag won De Proft ook de 1.15m rubriek met Bianca De Brouwer's BWP-merrie, Harlequine Tibri (Quadrillo). Op de tweede plaats volgde de amazone zichzelf op met Unite D'Hyrencourt Z (Udancer Hero). Jonas Saey en Patrisia van 't Vennehof (Quasimodo vd Molendreef) werkten in deze proef het podium af.

Ook in de 1.10m op zondag sprong De Proft op het podium. Ze diende enkel Vincent De Vlieger met Flying Picasso (Emir Van De Cadzand) voor zich dulden. De Proft volgde ditmaal met haar Harlequine Tibri voor Lotte  Marechal met Oilily van het Lindehof (Darco).

De 1.10m op maandag kwam op naam van Amber Vandaele in het zadel van Iara VDP Z (Itackie Deux). Het paar werd opgevolgd door Femke De Graaf met Kesha Z (Kannan) voor Davy Kesteloot met Chivas Regal Du Val Fleuri Z (Che Diamant Z).

Alle resultaten