Johnny Geusens en Valino Z winnen Silver Grand Prix in Hasselt.

Johnny  Geusens en Valino Z winnen Silver Grand Prix in Hasselt.

De nationale springruiters waren afgelopen weekend ook te gast op het Woutershof in Kuringen. In de Silver 1.40m Grand Prix snelde Johnny Geusens met Valino Z naar de winst. Het paar hield als enige de chrono onder de 40 seconden.

Samen met  de Verdi TN-nazaat bleef Geusens ruim twee seconden voor op Wilm Vermeir met onder het zadel  de 10-jarige Toulon-zoon, Joyride S. Jens Thys werkte de top drie af met onder het zadel Kaiser 'T' 'FVD' (Nabab de Reve).

Het duo werd opgevolgd door Roy Hanlon die zijn Granit van het Roelhof foutloos naar de vierde plek loodste. Gaetan Stalpaert vervolledigde de top vijf op de rug van Largo De Brinco.

Eerder sprong Tristan Guisson naar de winst in de 1.30m proef. Samen met Naturelle vh Legitahof Z (Nabab de Reve) bleef Guisson net geen twee seconden voor op Mathieu Bourdead'hui met Toronto Z. Philip Gysbrechts werkte het podium af met onder het zadel Ernie of Greenhill Z.

Op zaterdag sprong Wesley Carmans naar de winst in de 1.35m hoofdrubriek. In het zadel van Toulon Junior Z (Toulon) werd Carmans opgevolgd door Roy Hanlon met Granit van het Roelhof. Wilm Vermeir werkte toen de top drie af met Big Lord Carthago. Vermeir volgde bovendien zichzelf op met Hotshot.

Alle resultaten

F. Woutershof