Jérome Guery houdt Belgische eer hoog

Jérome Guery houdt Belgische eer hoog

Rodrigo Pessoa stopte nog maar recent als bondscoach van Ierland om zich (terug) te focussen op zijn eigen carrière, en in Genève voegt hij de daad bij het woord. Hij wint de 1.50-proef "Prix des Communes Genevoises". Jérome Guery springt naar een knappe zesde plaats.


QUICK RESULT

1. Rodrigo Pessoa - Venice Beach

2. Marc McAuley - Miebello

3. Eric Lamaze - Chacco Kid

De Braziliaan Rodrigo Pessoa en Venice Beach (v. Voltaire) waren de te kloppen combinatie in Genève. Mark McAuley deed met Miebello (v. Flying Quite Easy 958) een verwoede poging maar strandde op de tweede plek. Eric Lamaze en Chacco-Blue nazaat Chacco Kid gaan met de bronzen plak naar huis. 

Op vier en vijf zien we de eerste thuisruiters. Edouard Schmitz blifjt met Balenciana K (v. Balou du Rouet) voor Janika Sprunger met Little Magic d'Asschaut. 

Net buiten die top vijf vinden we Jérome Guery terug. Met de Vargas de Ste Hermelle-hengst Eras Ste Hermelle wordt hij de zesde. Bryan Balsiger en Clouzot de Lassus (v. Ugano Sitte) volgen op zeven, Christain Ahlmann en Solid Gold Z (v. Stakkato Gold) volgen op acht. 

Audrey Geiser zorgt met Holiday X, een Liandero-dochter, voor de vierde top tien-klassering voor Zwitserland. Sameh El Dahan uit Egypte is met WKD Aimez Moi de tiende foutloze combinatie in de twee fasen-proef en sluit zo ook de top tien af. 


Wist je dat: je de ronde van jouw favoriet kan (her)bekijken? 

Ga naar de resultatenlijst en klik op het play-pijltje naast de nationaliteit van jouw favoriet.