Jeroen Van Damme wint derde week op rij!

Jeroen Van Damme wint derde week op rij!

Voor een derde week op rij is er geen houden aan de Vlaams-Brabantse springruiter, Jeroen Van Damme. Van Damme sprong ook afgelopen weekend naar de winst in de klasse Z.

Op de rug van Hoela Hoep van 't Hof van Payz (PKZ Contact vd Heffinck) bleef van Damme net geen 10 seconden voor op Rob Holsbeek in het zadel van Chelsey KD Z (Presly-D). Enkel deze twee combinaties werkten de herkansing foutloos af in Landen. Het podium werd afgewerkt door Ben Thiry met Casper de Saint'A.

Net buiten het podium sprong Karen Crauwels met Lappidou naar de vierde plek. De top vijf werd afgewerkt door Gunter Lemmens met Kwinta van de Bremboshoeve. Lemmens volgde zichzelf op op de zesde plek met Ciara L Z.

In de klasse Midden werkten drie duo's de barrage foutloos af. Nick Vranken hield zo de concurrentie achter zich met Maartje van het Heidehof (Toulon). Gunter Lemmens volgde in deze proef op de tweede plek met Magic Mike van de Bremboshoeve. Josephine Deruyter vervolledigde het podium in deze proef op de rug van Evita van de Blokhoeve.

De klasse Licht kwam op naam van Isabeau Haesen met Lyrica. Nick Vranken volgde op de tweede plaats met Fleur van het Heidehof, voor Sofie Meurrens met onder het zadel Innocent Boy van 't Roth.

Alle resultaten