Jeroen Van Damme 'on top' in Oud-Heverlee

Jeroen Van Damme 'on top' in Oud-Heverlee

In de Ruiterschool in Oud-Heverlee heeft Jeroen Van Damme afgelopen weekend de klasse Zwaar gewonnen. Van Damme won met Hoela Hoep Van't Hof Van PayZ (Contact vd Heffinck). Het paar hield als  enige  de chrono  foutloos onder de 41 seconden. 

Met ruim één seconde verschil volgde Rob Holsbeek op de tweede plaats. De ruiter van rijvereniging Kortenaken scoorde reeds de weken voordien. Ditmaal goed op de tweede plaats met Maybel van het Molenhof (Figaro C). Dries Vanthienen vervolledigde het podium met onder het zadel Elordonne S (Lord Z).

Net buiten het podium strandde Carlo Bruyninckx met Nietel  Van Kattebeek voor Kristof Benaets met L'Argento Van de Hertog.

In de klasse Midden bleef Eline Lopes de concurrentie voor. Op de rug van Nette Van Kattebeek (Darco) was Lopes net geen twee seconden sneller dan Axelle Claessens met Mamma-Mia vh Meierhof. Laura Meurrens vervolledigde het podium in het zadel van Goldika Van 't Roth.

De klasse Licht kwam op naam van Stephanie Coomans met Calleche vh Roelhof Z (Canabis Z). Kris Meurrens volgde op de tweede plek met New-Livia Van 't Roth voor Marijke Thiry met Ona van het Roelhoef.


Alle resultaten