Jeroen Appelen en Kevin Gielen op de hielen van Brazilianen in Knokke

Jeroen Appelen en Kevin Gielen op de hielen van Brazilianen in Knokke

Op het Knokke Hippique komt er langzaam een einde aan deze dag vol met diverse springrubrieken. In de driesterren competitie stond er nog een 1m45 rubriek op het programma. Eerder vanmiddag eindigde er tevens een eenster 1m25 rubriek. 

Quick results 1m45:

1. Rodrigo Pessoa - Hh Venice Beach
2. Jeroen Appelen - Grappeloup van het Reenhof
3. Darragh Kenny - Billy Dorito

1m45

Het 1m45 kende een Braziliaanse winnaar in de vorm van Rodrigo Pessoa en zijn Hh Venice Beach (v. Voltaire) die hij met een tijd van 28.78 seconden rond wist te sturen. Hij ging er voor op Jeroen Appelen en de Larino zoon Grappeloup van het Reenhof die hier voor België een mooie tweede plaats grepen met 29.25 seconden. Het is dan Darragh Kenny die met Billy Dorito (v. Billy Mexico) sterk van start gaat met een derde plaats in 29. 60 seconden. 

De Italiaan Gianno Govoni en zijn Lucaine zien we terug op een vierde plaats, terwijl het Christophe Vanderhasselt is die met Jeunesse de vijfde plaats voor rekening nam. Ook Lieven Devos en Inca's Big Think presteren nog met een zesde plaats.

Voor Suus Kuyten en de Zangersheide goedgekeurde hengst Dallas du Domaine z is er dan na een dubbele foutloze ronde een achtste plaats. 


1m25

Braziliaanse winst is er in het 1m25 voor Francisco José Mesquita Musa en zijn Verdico Imperio Egipcio (v. Verdi) met wie hij een tijd noteerde van 63.02 seconden. Het is dan Kevin Gielen die zijn Umbrella Brimbelles (v. Kannan) in 64,09 seconden naar de tweede plaats stuurde. Met Pjs Castro (v. Harley VDL) nam Christophe Meirsschaert de derde plaats voor rekening met een tijd van 64.61 seconden. 

Resultaten 

F: Joseph Dicken