Jean Christophe de Grande, Tom Verduyn en Laurent Mahieu schitteren in Torhout

Jean Christophe de Grande, Tom Verduyn en Laurent Mahieu schitteren in Torhout

Equteam ruiter, Jean Christophe de Grande bleek in goede doen afgelopen weekend op de New Flandria Ranch. In de 1.30m hoofdrubriek moest hij wel Laurent Mahieu voor zich dulden.

Mahieu sprong naar de eindwinst met zijn eigen Ekita van't Zorgvliet (For Joy van't Zorgvliet). De West-Vlaming bleef nipt voor op Jean-Christophe de Grande die eigenhandig de top drie afwerkte. Met Qatar sprong de Equteam-ruiter naar de tweede plek en volgde zichzelf op met Clintana Z.

Net buiten het podium volgde Pieter de Brabandere met Cigane op de vierde plaats. Philippe Vandoorne vervolledigde de top vijf met onder het zadel Kaiser.

Tom Verduyn regeerde de 1.20m rubriek. Met onder het zadel Mai Star van de Schelpenhoeve (Cassini II) bleef Verduyn zichzelf voor. Hij bezette de tweede plek met Lyon van hof ter boone voor Nadege Taveirne met Coconut VDB Z.

Bram Heindryckx hield de concurrentie achter zich in de 1.10m proef. In het zadel van Haya de Brinco bleef Heindryckx Laurent Mahieu met Ne touche pas van 't Simshof voor. Maxim Cauwlier vervolledigde het podium met Cupido du Magee Z.

De 1.05m hoogste ponyrubriek kwam op naam van Julie Van Hollebeke met Igor. Het paar werd op het podium opgevolgd door Nathan Lefevere met Luca. Van Hollebeke sprong ook naar de derde plek met Gigolo.


Alle resultaten