Jarne Francken wint GP Winterwerking Dena Stables

Jarne Francken wint GP Winterwerking Dena Stables

In Dena Stables in Turnhout kan je deze winter op regelmatige basis meedoen aan hun eigen Winterwerking, en dat was dit weekend ook niet anders. Jarne Francken won daar de GP over 1.30. 

1.30m -  GP

Jarne Francken komt met Dame Z (v. Darius ) als sterkste uit de bus in een barrage met tien combinaties. Hij zet een tijd van 38.73 op de klok en daar gaat niemand meer over. Christophe Verheyen doet met Castle Rock (v.Clearway ) nochtans een goede poging, maar hij komt nipt te kort met een tijd van 38.79. Niels Fockaert vervolledigt met Nelson Z  het podium. 

Jan Vermeiren is goed voor de vierde èn de vijfde plaats. Plek nummer vier neemt hij in met Cantissimo (v. Canto), plek vijf met Umo. 


1.20 m

In deze twee fasen-proef waren er heel wat combinaties die dubbel de nul op het bord hielden, het kwam er dus op neer de snelste te zijn. Stephanie Storms en Just Daddy P (v. Nagano)  kwamen als sterkste uit de bus. Ze bleven voor Charlotte Mertens met James Bont (v. Vagabond de la Pomme) en Ward Revyn met Nobel. 

Ook Dimitri Taeymans slaat een dubbelslag. Met Nirvana (v. Siurinda H) eindigt hij op de vierde plaats, met Nindith op de vijfde plaats. 


1.15m

Dat Senne Schoors met een prijs naar huis ging gaan, was zeker. Van de drie combinaties in de barrage, vormde hij er een met Castor (v. Clinton I) en een met Calimero (v. Cantario). Ook in die volgorde vinden we hem terug op de eindranking, op plaats een en twee. Lotte Beyens kwam ook van start in de barrage. Ze kreeg met Blue Lagoon (v. Catalano) helaas vier strafpunten, maar dit was alsnog goed voor een derde plaats. 

Jill Lauwen met Luna van 't Heike (v. Gold Fever van 't Heike) was de snelste in het basisparcours en eindigt op de vierde plaats, Femke Blockhuys sluit de top vijf af met Jakira van het Dekker (v. Flamenco Desemilly). 


1.10m

In deze twee fasen-proe was het Jan Mertens met Otti van het Binnenveld (v. Hunter's Scendro) die aan het korste eind trok. Stephanie Storms wordt ook hier tweede, ditmaal met In The Mood van het Wimpelhof (v. Winningmood van de Arenberg). Axelle Druyts volgt op drie met Ellexa De Nuit (v. Zirocco Blue VDL)

Ruud Verheyen en No Doubt (v. I'm Special de Muze) worden vierde, Mieke Rombouts vervolledigt met Elancer (v. Orlando) de top vijf. 


Alle resultaten vind je hier