Jana Corens schittert in Gouden Laars Pony Grand Prix

Jana Corens schittert in Gouden Laars Pony Grand Prix

Tijdens de Gouden Laars kwamen ook de pony combinaties aan de start in Waregem. In de 1.20m hoogste rubriek  sprong Jana Corens naar de eindzege. Slechts twee combinaties slaagden erin een dubbel foutloze omloop neer te zetten. Corens won de proef met haar 8-jarige Cavalor's Mona Liesa 12 (Mentos).

Op het podium volgde Julie Van Hollebeke met ruim twee seconden verschil. De West-Vlaamse amazone strandde bovendien ook op de derde plaats. Van Hollebeke nam de tweede plaats in met de NRPS-merrie, Orchid's Auriske (Kanshebber). Samen met Milo D.J. (Ahorn's Marengo) reed ze naar de derde plek.

Net buiten het podium strandde Clémentine Lux met de 11-jarige Bounty op de vierde plaats. De top vijf werd afgewerkt door Jonas Van Dijck met de 9-jarige ruin, Ronny (Goliath van de Groenweg).

Noah Tondeur en Louis-Victor Stockman schitteren op eerste plaats

Eerder sprong Noah Tondeur naar de 1.10m zege. Als enige dook Tondeur met Mac de Lille onder de 29 seconden chrono. Op net geen seconde verschil volgde Tesse Geboers met Ziggy Zen VDK (Zuidveld VDK) voor Thibault De Waele met Regina-Drum van het Juxschot (Kantje's Fahran).

De 1.00m rubriek kwam op naam van Louis-Victor Stockman met de 10-jarige Berktzicht Sharoma (Oosterbroek Francois). Lise-Marie Matthees volgde met Joly's Jackpot (Dusty) voor Charlotte Deronne met Edition Speciale.

Alle resultaten