Jan Claeys zet zegereeks verder in Tielt

Jan Claeys zet zegereeks verder in Tielt

Jan Claeys heeft afgelopen weekend zijn zegereeks verder gezet, bij Stal Vincent Martens. In de 1.35m Krismar Grand Prix bleef Jan Claeys met zijn vertrouwde Charmeur vh Kloosterhof (Fuego du Perlet) voor op de concurrentie.

Als enige hield Claeys de chrono onder de 33 seconden. Met bijna één seconde verschil volgde de Grand Prix-winnaar van Aalter, Killian Norris op de tweede plaats. Met Jacco verwees Norris Iris Vanderschueren met Bijoux naar de derde plek. 

Net buiten het podium strandde Femke Vercauteren met Ishtar van de Rhamdiahoeve op de vierde plek terwijl Hendrik Denutte met onder het zadel Up to Sky.

De West-Vlaming, Hendrik Denutte hield de concurrentie achter zich in de 1.25m rubriek. Op de rug van Estella W (Carthino W) bleef Denutte een tiende van een seconde voor op Jelle Sappin met Mona Liza van de Rizoi. Nicolas Vermeulen werkte de top drie af met Bonteman W.

Op zondag won Joachim Buyck de 1.20m hoofdrubriek. Samen met Ilia van den Bisschop (Kashmir van Schuttershof) bleef Buyck voor op Frederik Wuytack met Fento Chin S. Tim Reygarts vervolledigde het podium met onder het zadel Ensemble vd Molenberg Z.

De 1.10m Pony Grand Prix kwam op naam van Emile Rogiest. In het zadel van Roberlina bleef Rogiest Brent de Schrijver met Konquistador van Orchid's voor. De Schrijver volgde zichzelf op op de derde plek met Orchid's Party Dress.

Alle resultaten