Jan Claeys trapt indoor seizoen af met Grand Prix winst

Jan Claeys trapt indoor seizoen af met Grand Prix winst

Afgelopen weekend werd het indoorseizoen afgetrapt bij de New Flandria Ranch in Torhout. In de 1.30m hoofdrubriek sprong Jan Claeys met zijn vertrouwde Judy van de Beekhoek (Wandor vd Mispelaere) naar de winst. 

Het paar was bijna zes seconden sneller dan Nadege Taveirne met Honneur DS. Joyce Jonkheere werkte het podium af in het zadel van Accor de Roulard. Enkel deze drie duo's hielden het foutloos. Net buiten het podium volgde Anouk Steyaert met Japrisco van de Backershoeve op de vierde plek, voor Magalie Maes met Nina d'Eclipse.

Eerder sprong de voormalige SMS Queenscup-winner, Anouk Steyaert met haar Japrisco (Contact vd Heffinck) naar de winst in de 1.20m proef. Op ruim twee seconden volgde Thibo Deketelaere met Ines voor Sander Logghe met Miss Flamenco B.

De 1.10m proef op zaterdag kwam op naam van Lisa Bejster met Kai- Mook w (Cooper vd Heffinck).  Het paar werd opgevolgd door Sander Logghe met Miss Flamenco B en Thibo Deketelaere met Ines. Het volledig podium strandde in deze rubriek op minder dan een seconde van elkaar.

Op zondag stond de hoogste proef op 1.15m hoogte gebouwd. Sophie Vanhoutte hield de concurrentie achter zich met Diaz van t Hoveke (Fuego du Prelet). Joyce Jonckheere volgde in deze rubriek met Giglo vh Laageind Z terwijl Jamina Vansieleghem het podium afwerkte met Camelot.

Alle resultaten