Iris Vanderschueren, Niki Geenens en Frédérique Van de Vijver zorgen voor girlpower bij Stal Vincent Martens

Iris Vanderschueren, Niki Geenens en Frédérique Van de Vijver zorgen voor girlpower bij Stal Vincent Martens

Afgelopen weekend werd er opnieuw hard gestreden in de Krismar Grand Prix bij Stal Vincent Martens. Het was uiteindelijk Iris Vanderschueren die de eindzege greep op minder dan een seconde verschil. Vanderschueren neemt zo ook de koppositie in het klassement over van Jan Claeys.

Samen met Bijoux (Chamani de la Pomme) bleef de amazone nipt voor op Ann-Florence Noppe met haar Elegance F (Orame). Het podium werd afgewerkt door Stive Hoflack met onder het zadel Fabuleu van de Watertoren.

Net buiten het podium stelde de Belgische Indoorkampioen, Andres Vereecke zich op op de vierde plaats. Met Lady bleef hij voor op Frederik De Donder met Levana STW.

Met haar vertrouwde Helios vd Spelonckhoeve (Dulf vd Bisschop) won Niki Geenens eerder de 1.20m rubriek. De Oost-Vlaamse amazone volgde zichzelf op met haar Toulon-nazaat, Gazelle vd Vaelenberg. David Tanghe werkte het podium af met Homer.

Ook in de 1.10m rubriek won Niki Geenens, ditmaal met Gazelle. Op het podium volgde Iris Vanderschueren met Firounka voor Ann-Florence Noppe met Noblesse.

De hoogste pony proef, een 1.00m rubriek kwam op zondag op naam van Frédérique Van de Vijver met Regina Drum. Het duo werd op het podium opgevolgd door Chloé Van De Walle met Silver van 't Ameldonk terwijl Louise Florizoone het podium afwerkte met Gwenn.

Alle resultaten