Stephanie Haelterman en Thibeau Spits winnen in Knokke!

Stephanie Haelterman en Thibeau Spits winnen in Knokke!

Negen top vijf-klasseringen en twee overwinningen, dat is het resultaat van de proeven in de namiddag in Knokke. De winst is voor Stephanie Haelterman in de CSI1* over 110 en Thibeau Spits in de CSi2* over 1.35


CSI3* - 1.55 - GRAND PRIX

Michael Hughes en Kashmir van d'Oude Pastory (v. Thunder van de Zuuthoeve) winnen de barrage van deze proef met een foutloze barrage in 39.17. Matias Albarracin en Cannavaro 9 (v. Cornet Obolensky) volgen in 39.46. 

Guillaume Foutrier en Clin Doeil du Paradis (v. Stakkato) sluiten met een foutloze ronde in 39.60 de top drie af. 

Emma Stoker springt met Kontador VDM (v. Eldorado van de Zeshoek) net naast het podium. Max Sebrechts en Cristel (v. Diamant de Semilly) volgen op de vijfde plaats.

Net na Sebrechts vinden we ook nog Maartje Verberckmoes met Jugano van de Vosberg (v. Ogano Sitte). 

Resultaten


CSI2* - 1.35m

Thibeau Spits wint de twee fasen-proef met Javanna van de Torredreef (v. Wandor van de Mispelaere). Hij blijft voor Conor Drain met Forever (v. Ingmar) en Paloma Barcelo met Habanero (v. Conquest). 

Benjamin Robert wordt vierde met Coup d'Coeur d'Euskadi (v. Diamant de Semilly). Ines van den Bosch en Ecoliene (v. Warrant) sluiten voor België de top vijf af. 

Verder vinden we ook nog Axel Vandoorne met Ma-Belle van het Eegdeken (v. VDL Cardento) op de zevende plaats. 

Resultaten


CSI1* - 1.10

Stephanie Haelterman houdt hier de overwinning in eigen land met Indiana Jones van het Krekelhof (v. Concorde). Arnika Van Assche en Oriana van Klapscheut (v. Diamant de Semilly) volgen in de ranking. De Deense Nadja Kristoffersen verstoort het Belgische feestje, door met Campari PS Z (v. Crowtano Z) voor Juliette Herpoel en Centaure du Pommeray (v. L'Arc de Triomphe) te eindigen. Bernard Meerlaen vervolledigt de top vijf met Hunters Canatano Z (v. Canadian River), wat vier Belgen in de top vijf maakt. 

In de ranking vinden we ook nog Mathieu-Maxim Goossens op zes met Amai Picobello Z (v. Action Breaker) en Axel Vandoorne, hier met Kiss Me Louise Z (v. Kannan) eindigt op de tiende plaats. 

Resultaten


CSIYH 6YO - 1.30

In de finale voor de zesjarige paarden wint Matthew Sampson met Kolinda SL (v. Arezzo VDL). Alvaro Gonzales De Zarate Fernandez en Sidney (v. Lord Pezi Junior) volgen op twee, voor Joe Clee met Camila ZZZ (v. Fantomas de Muze) op drie. 

Ann Carton-Grootjans en Paradise Ter Leydonck (v. For Pleasure) worden zesde. Laetitia Surin en Pipper des Vergers Z (v. Peppermill) staan op de negende plaats, voor Zoe Conter met Falco de Tatihou (v. Ogrion des Champs). 

Resultaten