Ludo Philippaerts wint jonge paarden-reeks in Knokke

Ludo Philippaerts wint jonge paarden-reeks in Knokke

Ludo Philippaerts kwam als laatste van start in de barrage, maar ging toch met de overwinning aan de haal in de reeks voor 7-jarige paarden over 1.40. 

Ludo Philippaerts wint de reeks, die ook de finale was, met Dhalida Diamant van de Krekebeke Z (v. Diamant de Semilly) door in de barrage foutloos te blijven met 32.51. De Duitse Kendra Claricia Brinkop en Origi Horta (v. Kasanova de la Pomme) volgen op twee met 33.23. Niels Bruynseels en Scarlina de Tiji Z (v. Scendro) vervolledigen het podium. 

Verder vinden we op vijf ook nog Jessica Geurts met Obi van Klapscheut (v. Cooper van de Heffinck) en zoonlief Nicola Philippaerts en Onyx van het Bremenhof (v. Emerald van 't Ruytershof) eindigt op zes. 

Resultaten


In de CSI2* over 1.45 ging de overwinning naar Charlotte Mcauley met Dulcinee de Kerglenn (v. Mylord Carthago). Zij was de snelste en foutloos in de barrage met een tijd van 40.46. Clara Hallundbaeck en HH Best Buy (v. Baloubet du Rouet) volgen in 42.13, Therese Sohol Hendriksen en Ninja JW van de Moerhove (v. Elvis ter Putte) volgen in 44.23 op de derde plaats. 

Anthony Philippaerts en Jango S (v. Winningmood) zetten een strakke tijd van 37.62 neer op het bord, maar tikten een balk af en eindigen zo vierde in de barrage. Ook Maxime Harmegnies en Espoir des Merisiers (v. Qodoy de Saint-Aubert) hadden hetzelfde lot, met hun tijd van 39.78 worden ze zesde. 

Resultaten