Abdel Saïd springt naar podiumplaats CSI3* St. Tropez

Abdel Saïd springt naar podiumplaats CSI3* St. Tropez

In de CSI3* in Hubside springt Abdel Saïd op het podium met Casalor. Francois Xavier Boudant wint de proef. 


QUICK RESULT

1. Francois Xavier Boudant - Brazyl du Mezel

2. Sadri Fegaier - Chianti's Champion

3. Abdel Saïd - Casalor   

Francois Xavier Boudant en Brazyl du Mezel (v. Haloubet de Gorze) waren de snelste in de barrage met een tijd van 37.11 en nemen zo ook het grootste aandeel Longines Ranking punten mee naar huis. Het was echter supernipt, want de eer kon evengoed aan Sadri Fegaier of Abdel Saïd te beurt vallen. 

Fegaier en Chianti's Champion (v. Champion du Lys) finishten namelijk in 37.20 (amper 0.09 seconden trager!) en Saïd stuurde Casalor (v. Casall) in een strakke 37.47 over de finishlijn!

Dit deden ze alledrie ook nog eens foutloos. 


Megane Moissonnier en Baladin des MAtis (v. Padock du Plessis) volgt foutloos op de vierde plaats in 40.16, nipt erna met 40.55 vinden we Margaux Rouet met Djibouti de Kerizac (v. Quaprice Bois Margot) op de vijfde plaats. 


Verder in de ranking vinden we ook nog Maxim Harmegnies en Espoir des Merisiers (v. Qody de Saint-Aubert) op de elfde plaats. 

Resultaten CSI3*


Eerder op de dag werd in Saint-Tropez ook een CSI2* gesprongen. 

Daar ging Megane Moissonnier, dit maal met Cordial (v. Casall) met de overwinning aan de haal. Charlotte Leoni en Black Star (v. Lavillon) volgen voor het zilver, Emeric George en Effect de l'Esprit Z (v. Eldorado van de Zeshoek) sluiten het podium af. 

Eerste Belg in de ranking is Francois Mathy JR met Classical de Kreisker (v. Ugobak des Baleines), zij eindigen op plaats 16.

Resultaten CSI2*