Inge Pieck onverslaanbaar in Lummen

Inge Pieck onverslaanbaar in Lummen

In Lummen wist slechts één combinatie het hout in de lepels te houden in de klasse Zwaar. Inge Pieck verzekerde zich zo van de eindzege met Falko von Rocherath (Nonstop). Jordy Verboven zette de snelste tijd.

Verboven was bijna tien seconden sneller dan Inge Pieck. Samen met Mialani van de Oude Hoeve volgde Verboven met één springfout voor de Diepenbeekse amazone, Leen Geysen met Let's Go vh Yzeren Lindenhof.

Geysen strandde ook op de vijfde plaats met Lukito vh Yzeren Lindenhof. Ruben Houben vervolledigde de top vijf met onder het zadel No Nonsens van Visa Versa Z.

Lady Power in de klasse M

In de klasse M hield Lauren Vangronsveld  de concurrentie achter zich met Victoria. Het paar was ruim één seconde sneller dan Ann Grevendonck met Metani LZ. Jasper Schepers vervolledigde het podium met Origi van 't Geyzeven.

In de klasse L regeerde Andreas Appelen met een ruime voorsprong. Samen met Giliom vh Klokkenhof bleef Andreas als enige onder de 44 seconden. Op ruim één seconde volgde Steven Konings met Fifi des Hayettes. Stijn Loos werkte het podium af met Orinta L.

Alle uitslagen