Heymans, Van Es en Scheirs winnen in Dilbeek

Heymans, Van Es en Scheirs winnen in Dilbeek

In Dilbeek werd er afgelopen weekend een wedstrijd van de HGVBB gesprongen. In het 1m20 namen 25 ruiters het tegen elkaar en tegen de klok op. De winst ging naar Stefan Heymans. Hij reed een foutloze ronde in het zadel van Libelle van't Bosveld (v. Edjaz van 't Merelsnest) en klokte af in 62,28 seconden.

Hiermee was hij net geen drie seconden sneller dan Frederik Cattebeke die met Onix vd Bisschop (v. Diamant de Semilly) op de tweede plaats eindigde. Ook zij konden de nul behouden en finishten in 65,12 seconden. Christophe Vanderhasselt en Nandor vd Mispelaere (v. Wandor vd Mispealere) eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 65,79 seconden. 

Frederik Cattebeke eindigde op de vierde en de vijfde plaats. Hij rekende op Mariese van het Slagershof (v. Cooper vd Heffinck) in 67,40 seconden naar de vierde plek te rijden, voor de vijfde plek haalde hij Jacuba Bomb VM van stal. 

1m15

In het 1m15 reed Danny Van Es naar de overwinning. Hij sprong een foutloze ronde in het zadel van Noor C en klokte af in 34,56 seconden. Hans De Ridder en Jelco van't Farsenhoven (v. Vivaldi du Seigneur) namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij konden de nul behouden en finishten in 34,87 seconden. Sven Vander Meerssche en Colina (v. Colandro) eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 35,60 seconden. 

Gert Bosmans (Grand Fou) en Bert Vermeir (Nilly Van Den Eik) namen respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

1m10

Nicky Scheirs won het 1m10. Zij sprong een foutloze ronde in het zadel van Mayden Van Het Avenhof (v. Diarado) en finishte in 36,11 seconden. Sandra Willocx en Kandinska De Barisy (v. Vivaldi du Seigneur) eindigden op de tweede plaats na een foutloze ronde in 37,21 seconden. Sarah Elst en Mephisto van't Uulenhof namen de derde plaats voor hun rekening. Zij hielen het hout onaangeroerd en finishten in 37,35 seconden. 

Naomi Asselman (Holstein) en Francoise Lejeune (Hasty De La Chapelle) volgden op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor alle resultaten