Hans De Ridder overtuigend naar de overwinning op Indoor Landen

February 15, 2018

In Landen wist slechts één ruiter de barrage van de Klasse Zwaar foutloos af te werken. Hans De Ridder haalde zo de overwinning met Jelco van ‘t Farsenhoven (v. Vivaldi du Seigneur). De ruiter uit Opwijk werd opgevolgd door Gunter Lemmens met onder het zadel Kwinta van de Bremboshoeve.

Samen met de 8-jarige Breemeersen Crescendo-dochter noteerde Lemmens de snelste chrono. Met één springfout strandde de combinatie uiteindelijk op de tweede plaats. Axelle Claessens volgde op de derde plaats. Op de rug van Cyrina van het Lindehof (v. Kannan) ging Claessens Sven Grouwels met Jiriva van de Langeweg vooraf. Ben THiry vervolledigde de top vijf met Kadee van ST Rockes Kapelle.

In de klasse M haalden twee duo’s de finish foutloos. Roy Hanlon sprong daarbij naar de overwinning met Koko S ging Hanlon voor op Kristof Benaets met L’Argetno van de HErtog. Gert Dierickx sprong de snelste tijd. Op de rug van Leandro van den Ouden Eik bleef hij net geen drie seconden voor op Roy Hanlon maar tikte daarbij één balk uit de lepels.

Lore Jenne schreef de klasse L op haar naam. Samen met Calienta Z ging ze Jeroen Van Damme (Night Star VD) en Jan Lamberts (G’MAJO van de Caloo Meerschen) vooraf.

Klik hier voor de resultaten