GP-winst voor Aurelie Deloof

GP-winst voor Aurelie Deloof

In de Grote Prijs van de WVUR op zaterdag was de winst voor West-Vlaamse amazone Aurelie Deloof. De zoveelste overwinning voor de amazone in het zadel van haar trouwe compagnon Ito (v. Marius Claudius).

Deloof rekende op haar Ito om als enige een foutloze én de snelste barrage te kunnen rijden. Sander Logghe had een balk af in het zadel van Daliena B (v. Chin Chin) maar bleef voor op de andere combinatie van de barrage, Geoffrey Cobbaut met Lambada D (v. Edjaz van 't Merelsnest). 

Cobbaut volgde zichzelf en werd vierde met Nashville R Van Groenhove Z (v. Namelus R). Het duo miste met één tijdsfoutje de barrage. Marc De Brabandere kwam met vier strafpunten op vijf op de rug van Mien vd Bisschop (v. President). 

De 1.20m Pro Tour kwam op naam van Aline Sercu. Zij reed La Belle van Sombeke (v. Houston) naar de eerste plaats. Melanie Deloof werd tweede met C-Action van Berg op Zoom Z (v. Cicero Z), gevolgd door Zoe Devriendt en Et Voila van de Ringhoeve (v. Elvis ter Putte) op drie. 

Jules Tanghe was de winnaar van de 1.10m. Hij bleef met W-Happy vd Lindehoeve Z (v. Weldon D 05) een halve seconde voor op achtervolgster Auri Callewaert met Juvani Du Val Fleuri Z (v. Jah s Diamant). Alona Vanhee was derde met Case Sr Z (v. Clarimo).

Op zondag was de overwinning in de hoogste rubriek voor Merel Wittebolle en Odina van t Siamshof (v. Nabab de Reve). In een barrage met twee wist enkel zij het hout aangeroerd te laten. Julie Van Maele was met Melvin de concurrentie van dienst maar kwam met 4 strafpunten uit het parcours. Marie-Laure Decock kwam op drie met Obsession van Berg op Zoom (v. Bisquet Balou). 

Alle resultaten