Goemaere; Bruyndonckx en Beirens winnen in Dena Stables

Goemaere; Bruyndonckx en Beirens winnen in Dena Stables

In Dena Stables werden er dit weekend verschillende 1m15 rubrieken gesprongen. Op zondag was het 1m15 meteen ook de troosting voor de regionaal kampioenschap van de amazones. De winst ging hier naar Stephanie Goemaere. Zij reed Dolce Vita foutloos naar de finish in 55,92 seconden. Mirthe Schoors nam met Eveline Van Rossemhof de tweede plaats voor haar rekening. Zij kon de nul op het scorebord houden en finishte in 57,00 seconden. Catherine Spits vologde op de derde plaats met Madonna Dwerse Hagen. Zij konden de nul behouden en finishten in 57,09 seconden. 

Jens Vansant (Eclair de Boerendans) en Laura Alix (Ites Me Drum vh Juxschot Z) eindigden op de vierde en de vijfde plaats.

1m15 zaterdag

Op zaterdag ging de overwinning in het 1m15 naar Chanel Bruyndoncx. Zij reed Watch Out B foutloos naar de finish en klokte af in 29,00 seconden. Stephanie Steenssens en Casper van het Broekdal volgden op de tweede plaats. Zij hielden de nul op de teller en finishte in 31,57 seconden. Hanne Ebens en Zetta Bontehof Z namen de derde plaats voor hun rekening na een foutloze ronde in 31,91 seconden.

Nils Vanhees (Al Capone V&V) en Joe Clee (Olyda vd Bisschop) volgden op plaatsen vier en vijf.

1m15 vrijdag

Ook op vrijdag werd er een 1m15 rubriek gesprongen en hier reed Yanick Beirens naar de overwinning. Hij rekende op Amore du Foret om in 37,35 seconden een foutloze ronde te springen. De tweede en de derde plaats gingen naar Pieter Kenis. Kenis reed Chapper in 39,60 seconden naar de tweede plaats, voor de derde plaats zadelde hij Quantico S.G.H. 

Dimitri Taijmans (Chatstar Z) en Joe Clee (Olyda vd Bisschop) eindigden respectievelijk op de vierde en de vijfde plaats.

Klik hier voor de resultaten