Girl Power op Stal Hulsterlo met GP-winst voor Esther Schelfaut

Girl Power op Stal Hulsterlo met GP-winst voor Esther Schelfaut

De amazones grepen de macht in de HROV Grote Prijs op Stal Hulsterlo. In Meerdonk won uiteindelijk Esther Schelfaut met onder het zadel haar Lalique. Het paar wist als enige de chrono onder de  23 seconden te houden.

Schelfaut en de 8-jarige Lalique (Free Style) bleven ruim één seconde voor op de Oost-Vlaamse amazone, Anouk De Proft met haar vertrouwde Eleonore Blue (Mr. Blue). Het podium werd afgewerkt door Celine Sillis met Kobra Db (Echo Van t Spieveld).

Net buiten het podium sprong Valentijn De Bock naar de vierde plaats. Op de rug van Miu Miu van Overis bleef De Bock Johan Wenselaers met Chivas van het Rupelhof Z voor.

Op zondag hield Hanne Van Linden de concurrentie achter zich in de 1.20m kleine Grand Prix. Samen met Excellance (V Clinton)  wist Van Linden ruim twee seconden voor te blijven op Geoffrey  Cobbaut met Hermina. Vincent de Vlieger werkte de top drie af met Flying Picasso.

In de 1.15m rubriek was het opnieuw een amazone die de winst greep. Delphine Kindt snelde naar winst met Geisha. Kindt bleef Arthur Pyck met Holly Day Van 't Schawijk voor terwijl Ronny Van Opstal het podium afwerkte met Eutric Van Beek.

Alle resultaten