Francois Mathy Jr rekent op Hello Diamant voor tweede plaats in Knokke

Francois Mathy Jr rekent op Hello Diamant voor tweede plaats in Knokke

In Knokke stond er in de vijfsterren competitie zojuist de 1m45 rubriek op het programma. Van de 21 deelnemers bleven er 11 foutloos. 

Quick results:

  1. Darragh Kenny - Billy Dorito
  2. Francois Mathy Jr - Hello Diamant
  3. Pillar Lucrecia Cordon - Seawillow

Opnieuw is er Ierse winst met ditmaal Darragh Kenny op kop. Hij kon er rekenen op de Billy Mexico zoon Billy Dorito die hij in 59.59 seconden rond wist te sturen. Hij wist er de Belg Francois Mathy Jr voor te blijven die hier rekende op Hello Diamant (v. Diamant de semilly) met wie hij in 59.62 seconden op de tweede plaats eindigde. Voor de Spaanse Pillar Lucrecia Cordon was er met Seawillow een derde plaats in 61.33 seconden.

Voor Zweden weet ook Douglas Lindelöw een mooie vierde plaats op te halen met Citti 3 (v. Catoki). Rik Hemeryck en zijn Loupiac de Sclef (v. Ugano Sitte) zien we dan terug op de vijfde plaats. 

CSI2* 1m40

De 1m40 rubriek werd gewonnen door Thierry Goffinet die hier kon rekenen op de hengst Vospero de Qo (v. Diamant de Semilly) met wie hij in 59.96 seconden de rubriek op naam schreef. De Canadees Jonathan Ding stuurde vervolgens Super Micke (v, Artist) in 63.02 seconden naar de tweede plaats. Voor de Amerikaanse Anna Beth Athey en haar Nat King Cole was er in 63.68 seconden de derde plaats. 

Voor de Belgen zien we nog mooie prestaties van Ines van den Bosch en haar BWP merrie Infinity vd Heffinck (v. Contact vd Heffinck) die als vijfde eindigden. Wist Andres Vereecke met Kashmira Z de zeesde plaats te pakken en zien we Gilles Detry en Catwalk Kobe of Ballmore terug op de zevende plaats. Simon Morssinkhof noteerde met Perigrosso nog de achtste plaats. 

Resultaten