Filip Laenen naar Z winst in Lichtaart

Filip Laenen naar Z winst in Lichtaart

Ook op zaterdag werd een een springwedstrijd van de LRV gesprongen. In Lichtaart werden er verschillende rubrieken gesprongen. Filip Laenen sprong naar de overwinning in de Z klasse. Hij rekende op Inka om in 40,99 seconden naar de finish te rijden. 

Liesbeth van Laer en Giana namen de tweede plaats voor hun rekening. Zij hielen eveneens de nul op de teller en finishen in 44,19 seconden. Enkel de top twee kon de nul behouden. De tweede plaats ging naar Tim Ooms en Kyba van de Jomaheide die weliswaar een erg snelle tijd noteerden (38,27 seconden) maar ook één balk uit de lepels tikten. Walter Van Massenhoven en Gaya eindigden op de vierde plaats. Jens Teunkens en Mardish Van Den Berg vervolledigden de top vijf.

Klasse M

In het Klasse M reed Bo Vanspringel naar de overwinning. Zij reed Norlando naar de finish in 44,74 seconden. Martijn Tormans en Oberon Van Den Berg eindigden op de tweede plaats na een foutloze ronde in 46,93 seconden. Lise Renders en Justifeuer G&W namen de derde plaats voor hun rekening. Ook zij hielden de nul op de teller en finishten in 48,38 seconden. 

Tim Ooms (Mio Van De Buitenheide) en Pieter Vanhoof (Opium vh Russeltveld) namen respectievelijk de vierde en vijfde plaats voor hun rekening. 

Klasse L 

In het Licht ging Tom Diels met de overwinning aan de haal. Hij hield met Casper Gudi Z de nul op de teller en finishte in 30,57 seconden. Stephanie Hooyberghs en Eaglegirl van't Ark Van Noach eindigden op de tweede plaats na een foutloze ronde in 31,12 seconden. Bram Bosch en Pandora vd Wateringhoeve vervolledigden het podium.

Klik hier voor de resultaten