Femke De Graaf wint hoofdrubriek VOR

Femke De Graaf wint hoofdrubriek VOR
In de hoofdrubriek van de VOR was de winst voor Femke De Graaf. Op de rug van Kriannelina (v. Cidane) snelde ze naar de winst van deze 1.25m rubriek dat in twee fasen verreden werd op zaterdag. 

De tijd van 43,78 bleef onverbeterd. Michael Vreys volgde op de voet en eindigde met Extra Z (v. LB Eagle Eye) in 44,22. Op de derde plaats kwam Pieter Vanhoof in het zadel van Mycanta (v. Der Senaat 111). 

Tina Vets-Nicasi werd vierde met Honey Pops van de Zuuthoeve (v. Thunder van de Zuuthoeve) onder het zadel. De top vijf werd besloten door Mirte Roelants met Jolie Fleur Buissonniere (v. Kannan). 

Voorafgaand werd over 1.15m gestreden voor de winst. Merel Van Assche was de winnares en bleef met G-Hera Z (v. Griseldi) net geen twee seconden voor op achtervolgster Laura Blommaert. De amazone werd tweede met Emerald MB (v. Cartier vd Heffinck). Enya Vercammen sprong naar drie in het zadel van Nadal de Reve (v. Kannan). 

Op zondag was de hoogste rubriek eveneens over 1.25m waar de winst naar Yannick De Bie ging. Samen met Frivole (v. Quasimodo vd Molendreef) bleven ze twee seconden voor op Juliette De Wilde, zij werd met Abercrombie (v. Ovidius) tweede. Justine Nossent vervolledigde de top drie in het zadel van Bandido van t Leeuwerikenhof Z (v. Aragorn van het Schuttershof). 

Daphne Steenssens schreef de proef over 1.15m op haar naam met Etna E (v. Bon Ami b-19483). Stephanie Steenssens werd er derde met Casper van het Broekdal (v. Definitief) na Laurent Nuyens die de tweede plaats pakte in het zadel van Just Daddy P (v. Nagano). 

Alle resultaten van het weekend